telf-contactar

Auditories

Conèixer amb detall la situació real d'una xarxa informàtica (servidors, inventari de programes, llicències, switchs, estat del cablejat), no és fàcil. A in2in fem auditories per obtenir aquestes dades. Recomanem fer una auditoria informàtica bàsica en els casos que es necessita valorar l'estat real de la instal·lació per detectar problemes o mancances i poder millorar-la. També fem auditories per detectar quins canvis són necessaris pel compliment de la LOPD.

La LOPD (Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal) és aplicable a tots els processos de gestió de dades en els que s'intercanvia informació de persones amb altres empreses i també en el funcionament intern de l'empresa.
Per exemple: Si fem còpies de seguretat i no estan ben protegides, les dades dels nostres clients podrien ser fortuïtament revelades i això podria comportar una sanció.

A in2in estem registrats a la Agencia Española de Protección de Datos

Amb in2in i les nostres auditories fetes per professionals amb més de 5 anys d'experiència, res quedarà fora de control. 

formacio
Formació
Disposem de programes de formació molt amplis segons el producte contractat.
entrar_formacio
Suport tècnic
T'ajudem a solucionar els teus dubtes sense moure't de casa.
entrar_suport