telf-contactar

Virtualització d'escriptoris

L'evolució natural de la virtualització de servidors (que està donant molts bons resultats), ajuda a les empreses a fer un pas més virtualitzant estacions de treball.

Els entorns d’estacions de treball virtuals utilitzen el mateix hypervisor que els servidors virtuals, i això permet una integració total a nivell de gestió. El manteniment de les estacions de treball virtuals es minimitza moltíssim, ja que aplicant actualitzacions o noves instal•lacions a la plantilla base, aquestes s’apliquen a totes les estacions de treball. De la mateixa manera, cada usuari pot tenir les seves pròpies instal•lacions de programes.
Des d’in2in recomanem a les empreses interessades fer una prova pilot amb 10 usuaris utilitzant llicències d’avaluació i servidors físics existents per poder conèixer el producte i testejar-lo durant un o dos mesos. A continuació, in2in estudia la inversió necessària per passar els usuaris desitjats a treballar amb aquest sistema.

Alguns objectius o avantatges que es poden assolir amb aquesta plataforma:
  • Gran reducció del temps dedicat al manteniment de les estacions de treball.
  • Substitució d’estacions de treball per terminals (més econòmics i menys consum).
  • Estacions de treball que es desitgin, publicades al cloud privat (accessibles des d’Internet).
  • Màxim control d’entrada i sortida de dades a través de dispositius USB.
  • Temps d’engegada de les estacions molt baix, ja que es pot programar que s’engeguin 15 minuts abans de començar la jornada i així l’usuari quan arriba només ha d’introduir la contrasenya.
Serveis relacionats - Virtualització
formacio
Formació
Disposem de programes de formació molt amplis segons el producte contractat.
entrar_formacio
Suport tècnic
T'ajudem a solucionar els teus dubtes sense moure't de casa.
entrar_suport